This event has already taken place

ATMP Sweden 2022 Stockholm

Join us for our National conference November 7-8th 2022.

ATMP Sweden med stöd av innovationsmiljön ”ATMP 2030” och kompetenscentrumet Centre for Advanced Medical Products (CAMP) bjuder in till spännande konferensdagar 7-8 november. Programmet består av en eftermiddag den 7 november i Flemingsberg samt en heldagskonferens den 8 november på Karolinska Institutet, Aula Medica i Solna.

Programmet den 7 november belyser ATMP-aktiviteterna, forskningen och nätverket av verksamheter i Flemingsberg. Under denna halvdag (ca kl. 13-16) kommer även möjlighet finnas att delta på guidade turer av utvalda verksamheter inom KI campus syd och Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge.

Programmet den 8 november är en heldagskonferens (ca kl. 9-16) som har ett nationellt fokus på ATMP-ekosystemet i Sverige. Vi samlar det svenska nätverket av aktörer och intressenter inom ATMP för att stimulera kunskapsdelning och samarbete.

Deltagande på konferensdagarna är gratis tack vare våra fantastiska sponsorer! Den 7 november ingår även eftermiddagsfika och den 8 november ingår det både lunch och för- och eftermiddagsfika.

Har du frågor? Kontakta kristina.kannisto@regionstockholm.se eller hanna.sjölund@ki.se

Observera att programmet den 7 november är på engelska, medan programmet 8 november är på svenska.

Registration links / Anmälningslänkar

Hoppas att vi ses!

Add to calendar – Flemingsberg 7th of November

Lägg till i kalender (8e november)